top of page
6 (2).png

Indigo

Ik herinner me nog goed de dag dat mijn zoon, toen nog in de 1e kleuterklas, de kleuren van de regenboog 'leerde'. Maar toen de juf zei dat ze alle kleuren hadden benoemd, zei hij: "Je bent Indigo vergeten!".

Deze opmerkzaamheid was een teken van zijn nieuwsgierigheid en honger naar kennis. Terwijl hij in de klas puzzels van 12 stukken kreeg, maakte hij er thuis van 60 stukken. Hij leerde zichzelf zijn naam schrijven en toonde een leergierigheid die verder ging dan wat op school werd aangeboden. Het was het begin van een reis die ons naar (hoog)begaafdheid leidde. Het was een reis vol uitdagingen en verrassingen, maar ook één die ons veel leerde over onszelf en onze kinderen.

Indigo: een praktijk voor snelle & complexe denkers

Geïnspireerd door de ontdekkingstocht van onze kinderen, richtte ik Indigo op, een praktijk gericht op het begeleiden van cognitief sterke kinderen, jongeren en volwassenen op hun eigen unieke, authentieke pad.

 

De naam Indigo is een herinnering aan het belang van het erkennen van de unieke gaven en talenten die in ieder van ons schuilen. Net als de kleur Indigo, worden cognitief begaafden vaak over het hoofd gezien en niet altijd begrepen. Maar net als Indigo, hebben ze een diepte en rijkdom die, eenmaal ontdekt, een bron van inspiratie en groei  kan zijn.

Ontdek je eigen Indigo

Ben je klaar om je eigen unieke kleur te ontdekken? Neem dan contact op en ontdek de diepte en rijkdom van je eigen potentieel..

bottom of page