top of page

Kinderen / Jongeren

70€

60 min

Als ouder kun je af en toe wel een duwtje in de rug gebruiken bij het opvoeden van je hoogbegaafde, snelle en/of complexe denker(s). Ik kan je vaak al een heleboel tools en tips geven om hiermee aan de slag te gaan.


Maar na het intakegesprek met jou als ouder, Kan het soms helpend zijn dat ik ook aan de slag ga met jouw kind of tiener.


Voor we een coachingtraject opstarten vind ik het belangrijk om eerst je kind te leren kennen. Een goede klik hebben met jou als ouder is belangrijk, maar het is net zo cruciaal om een goede band te hebben met je kind. Alleen in verbinding met je kind, kunnen we een vertrouwensband opbouwen en boeken we de beste resultaten. Is die klik er niet, dan verwijs ik graag door naar een collega.


Met de juiste begeleiding en ondersteuning kan je kind of tiener de uitdagingen die op zijn of haar pad komen aangaan en groeien. Elk kind heeft hier een andere hoeveelheid tijd voor nodig. Daarom werk ik niet met een vast traject. Ik ben hier om jullie te helpen en te inspireren, maar als ouder bepaal je zelf hoe lang mijn ondersteuning nodig is.


Begeleiding van snelle en complexe denkers is geen 'one-size-fits-all'-aanpak.

Het is een reis die we samen maken. Daarom is elk traject uniek, want volledig afgestemd op de behoeften en hulpvraag van jouw kind. We bepalen samen de doelen en checken regelmatig of we nog op koers zitten.​


De duur van de begeleiding hangt helemaal van jou af. Soms is een eenmalig gesprek voldoende om je op weg te helpen.  Andere keren is een intensiever traject nodig.  Hoe dan ook, ik ben er voor jou en jouw kind, zolang jullie me nodig hebben.​

bottom of page